Barnet Byen og Verden E-bog

190,00 DKK

Jens Arentzen udgiver bog til belastede og lukkede børn, unge og voksne – og til de mennesker og det samfund, der skulle have set dem.

Varenummer (SKU): 210-1 Kategori:

Beskrivelse

Jens Arentzen udgiver bog til belastede og lukkede børn, unge og voksne – og til de mennesker og det samfund, der skulle have set dem.

… Arentzen er ubarmhjertig som en bøddel – kærlig som en mor..!

Der sidder mennesker i danske afkroge og venter på, at livet skal tage sin begyndelse og mennesker, der er gået ned med stress af alt for meget arbejdsliv. Der er ledere, der er bange for sine medarbejdere og for at stille sig op uden power points. De træner triatlon i håb om at blive robuste. Der er børn, der både er forladte, alkoholikere og bandemedlemmer, inden de er 12 og der er børn, der køres i klapvogn indtil de er 7, der ikke har lært at tage konflikter og hvis eneste ven er deres iPad.

Det moderne samfund er komplekst, mangesidet og blevet specialiseret. Den ene ende ved ikke, hvad den anden ende gør og medicinen er ”Du skal bare ringe, hvis der er noget”, 7 goder vaner, Enneagrammet og ”Ansvaret for egen læring”. Det fyger omkring med buzz words, det ene bedre end det andet – samskabelse, mentalisering, anerkendelse og ”den gode relation”. Men er vi inde ved kernen om menneskelivet? Hvornår det trives eller forgår – i armod af mobiltelefoner. ”Ring, hvis der er noget!”

“…Enormt stærke ord…smukt, æstetisk og rammende – føler mig forstået i min egen reaktion.”

“…Når man læser Arentzens tekster får man grundsten til eget hus !”

“…Arentzen er så sindsygt dygtig til at sætte ord på noget, som er så vigtigt for mennesker”

Læs mere her:  http://www.barnetbyenogverden.dk/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barnet Byen og Verden E-bog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *