VEJEN TIL ET BELASTET BARN – ONLINE KURSUS

399,00 DKK2.649,00 DKK

METODER TIL AT BEFRIE

“…det emotionelle bliver ikke bare fortalt og forklaret, men blir formidlet – emotionelt. Arentzen når langt ud af skærmen og ind i hjertet.”

“…filmene er voldsomt gode – lavmælte og uden dramatisering eller tabloidisering. Det behøves nemlig ikke ! – Anna Luise Kirkengen, professor, forsker, forfatter og almen praktiserende læge

Online Kurset ‘Vejen Til Et Belastet Barn’ er en unik serie roste lærings-film af og med Jens Arentzen, der igennem 11 film på 60 minutters spilletid, inspirere dig i arbejdet, til mødet med et belastet børn eller ung, som du/I får ind i Jeres hjem eller som I bliver plejer for, eller som i møder på jeres institution.

“…film – som på sin helt egen facon giver en fornemmelse af hvad der kan være på spil for et anbragt barn og giver nogle gode eksempler på hvordan man kan arbejde med at skabe nye narrativer hos et barn, hos en ung….”

“….fantastiske film – tankevækkende og rørende”

Ekstra Booklet

Sammen med filmene følger en digital booklet ‘Når Det Syge Hersker’ hvor anerkendte eksperter inden for børn- og unge-området giver deres bedste råd i at hjælpe belastede børn og unge.

 

Det er ikke lovligt at bruge kurset i undervisning, medmindre du har købt varen som undervisningsmiddel.

Ryd
Varenummer (SKU): 002 Kategori:

Beskrivelse

“…værktøjerne er helt nede på gulvet og enormt anvendbare. De fortæller enkelt, effektfuldt og hvad man skal gøre, hvordan man skal gøre, i de såkaldte ‘vanskelige samtaler’”

 

Online kurset ‘Vejen til et Belastet Barn’ er en unik serie med roste lærings-film af (og med) Jens Arentzen, der gennem 11 film på 60 minutters spilletid, inspirerer dig/jer i arbejdet til mødet med belastede børn eller unge, som du/I får ind i jeres hjem, bliver plejer for eller som I møder på jeres institution.

 

Filmene giver unikke emotionelle tilgange til kommunikationen med belastede, der er til at forstå. Jens Arentzen viser teknikkerne gennem at ‘spille’ både de voksne og barnet, så man både forstår et barns smerte og ser hvordan man som ‘hjælper’ kan genopbygge eller opbygge, et belastet barns tillid, til verdenen og til sig selv.

 

Filmene fortæller med barnets og den unges stemme, hvad barnet følelsesmæssigt har brug for af såvel plejefamilie som biologiske forældre og af hjælpende voksne, for at kunne opbygge tillid, til voksne, til livet og til sig selv.

 

Som plejeforældre vil I via filmene få indsigt i betydningen af jeres egen følelsesmæssige kunnen, for at drage omsorg for et belastet barn, en ung og i vil få teknikker, metoder og værktøjer som i kan afprøve og inspireres af.

 

Filmene beskriver konsekvenserne af tærende relationer, forladthed og anviser værktøjer til at opbygge nærende og tillidsfulde relationer på ny.

 

“…Materialet er meget stærkt. Giver megen eftertænksomhed i forhold til den pædagogiske praksis vi har i institutions-verdenen.”

“Det betyder virkelig noget for mig at vi hjælper flere børn og unge end vi gør på nuværende tidspunkt – børn og unge hvor tingene udadtil ser fine ud, men ikke er det. Og det gør vi kun hvis vi lære dén emotionelle tilgang som Arentzen viser vejene til i dether matriale..! “

“…Arentzens film viser kernen i arbejdet med anbragte børn og unge. Man inviteres med på ‘rejsen’ – ind i dé følelser og tanker et plejebarn kontinuerligt oplever og befinder sig i, i det at være ”anbragt””

 

Filmserien introducerer følelsesmæssig indsigt sét med barnets, de biologiske forældres og fra plejeforældres perspektiv. Viser hvordan kommunikation kan forvandle selvfølelse, selvfortælling og selvværd. Og introducerer en intentionel tilgang.

“…Man berøres følelsesmæssigt og bringes til at implementere denne følelsespåvirkning i den daglige relation til barnet og endvidere i relationen til barnets biologiske forældre og andre betydningsfulde personer i barnets liv.”

Arentzens metode står på ryggen af den systemisk emotionel teori og praksis, og demonstrerer det relationelles betydning, dets teknikker og helende kraft. Introducerer til forvandlende værktøjer der får barnet, den unge, til at mærke og erkende. 

Arentzens tilgang bygger endvidere på læren om det emotionelle, som ikke mindst Peter Lang og Arentzens egen erfaring, undervisning og indsigt fra teater, film og terapi har givet ham.

Ekstra Booklet 

Sammen med filmene følger en digital booklet ‘Når det syge hersker’ hvor anerkendte eksperter inden for børn- og unge-området giver deres bedste råd til at hjælpe belastede børn og unge.

 

Købsmuligheder

Kurset kan købes i flere variationer og til flere formål.
Som Enkeltbruger, pris 399kr
Som køb til Institution så alle medarbejdere får tilgang til online kurset, pris 1199kr  
Køb af Online kurset til brug som Undervisningsmiddel, pris 2649kr

 

 

Som Enkeltbruger tilgang sammen med en digital e-bog Barnet, Byen og Verden, 499kr
Som køb til Institution. inkl. et eksemplar af Barnet, Byen og Verden e-bog: 1299

 

Som Enkeltbruger tilgang sammen med en fysisk udgave af Barnet, Byen og Verden tilsendt, 550kr
Som køb til Institution. inkl. et eksemplar af Barnet, Byen og Verden fysisk bog: 1350
Hvis du ku tænke dig flere eksemplare af bogen til institutionen, så skriv til os. Så finder vi en pris.

Kontakt os her

 

 – Teknisk Data

Online-kurset består af 11 film som har en total spilletid på 60 min og som kan ses på alle slags computere, smartphones og tablets.

Ved køb vil du modtage en mail med link til online kurset, som derefter kan vises via din browser.

Der følger med kurset en såkaldt pamflet, som du kan læse fra sitet eller downloade.

Hvis du har bestilt digital bog eller fysisk bog oveni, vil det blive tilsendt dig enten elektronisk eller med posten.

 

ISBN: 978-87-93862-07-4

 

 

Om seriens udvikler og underviser.

Jens Arentzen er prisbelønnet manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller. Han taler ikke bare om metoder og teknikker, men demonstrerer værktøjer som han har udviklet, trænet og undervist i, i gennem mange år – børn, unge og voksne, belastede, hjælpere og mennesker der ønsker at flytte et andet menneske, et barn, en ung eller voksen imod det lysgivende.

 

Yderligere information

Vejen Til Et Belastet Barn Købsmuligheder

, , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VEJEN TIL ET BELASTET BARN – ONLINE KURSUS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *